Megújult a Renault kisbusz

Megújult a Renault kisbusz

hirdetés

Érkezik a Renault Trafic Combi és a SpaceClass.


Látványosabb dizájnnal, átdolgozott belső térrel, fejlett vezetőtámogató funkciókkal és erősebb dízelmotorral érkeznek a Trafic új kivitelei.
Image

Jövő év márciusától kerülnek forgalomba a busz kivitelű Renault Trafic verziók, a Combi és a SpaceClass.

A Trafic Combi elsősorban taxiként, önkormányzati kisbuszként vagy családi autóként juthat szerephez, míg a Renault Trafic SpaceClass igényesebb ügyfelek számára biztosít exkluzív, üzleti vagy VIP-felhasználásra optimalizált belső teret.

A SpaceClass Escapade kivitelén ággyá hajtogatható hátsó üléseket, a Signature fedélzetén asztalkás tárgyalószobát találunk.

Minden más közös, így a (közel) vízszintes motorházfedél és a függőleges hűtőmaszk is azonos megjelenésű.

A lámpák LED-esek, és beleépülnek a hűtőrács dizájnjába.

A képen látható új, kárminpiros fényezés mellett további hat árnyalat kérhető, a keréktárcsák 17 colosak, a külső tükröket motor hajtja be.

A beltérben az ajtópanellel vizuális egységet alkotó, új műszerfalpanel vár, ami jobb térérzetet biztosít – és valóban, tele van tárolóhelyekkel a fülke, ezek összkapacitása 86 liter.

A kesztyűtartó 6 literes, fiókként kihúzható. A csomagtartó kiviteltől függően akár 1,8 köbméteres, az ülések száma elérheti a kilencet: elöl dupla és szimpla utasülés egyaránt rendelhető; az utasoldali légzsákot pedig a kétszemélyes üléspadra méretezték.

A váltókar és a klímavezérlő panel új, akárcsak a navigációs rendszert is tartalmazó, okostelefon-integrációt és vezeték nélküli töltőt is kínáló Easy Link multimédiás egység.

Van adaptív tempomat, ráfutásos balesetet elkerülő automata vészfékezés, és sávelhagyásra figyelmeztető rendszer.

Image