Hírek

Giulia és Stelvio Quadrifoglio Super Sport: erős, hangos és ritka

Idén is limitált kiadást készít az Alfa Romeo két csúcsmodelljéből, a Giulia és a Stelvio Quadrifoglio változataiból. A “Super Sport” elnevezésű speciális kiadás a Mille Miglia körversenyen aratott 1928-as győzelemnek állít emléket. Összesen 450 autó viseli majd a fekete hátterű zöld lóhere emblémákat.

A Giulia és a Stelvio Quadrifogliók már tavaly óta 520 lóerősek, a V6-os duplaturbós erőforráshoz nem is nyúltak most hozzá a gyáriak, inkább próbálták olyan extrákkal telepakolni ezeket a modelleket, amitől még kívánatosabbak lesznek.

Természetesen igazi gyűjtői példányok lesznek ezek is, csakúgy, mint 2018-ban az NRing, 2019-ben az Alfa Romeo Racing, tavaly pedig a lóhere 100. évfordulójára kiadott Anniversario változatok.
Míg a tavalyi limitáció aranykeretes lóherét kapott, most a 111 éve fehér háromszöghöz nyúltak hozzá a gyáriak, feketére változtatva azt (a lóhere természetesen zöld maradt). Így a sajtófotón bemutatott autókon szinte minden fekete, a karosszérián túl a felnik, a féknyergek, de még az autó hátulján a feliratok is. 

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/alfa-romeo oldalon:
https://www.carnet.hu/alfa-romeo/hirek/giulia-es-stelvio-quadrifoglio-super-sport-eros-hangos-es-ritka
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely