Espace 2019

Espace 2019

hirdetés

Megújult a Renault nagy utazógépe.


Ráncfelvarráson esett át a Renault Espace. Félautonóm vezetési funkciók, mátrix-LED fényszóró, online kapcsolódás jelenik meg a crossover-egyterű kínálatában. Új lökhárító, új hűtőmaszk, erőteljes krómsávok és adaptív mátrix-LED fényszórók határozzák meg a megújult Espace megjelenését. Hátul is új a lökhárító, benne fenékvédőlemez-imitációval. A dupla oválkipufogó sportos hatást kelt, a lámpatestekben diódák világítanak. A keréktárcsa-választék is kibővült.
Image
Image
Újratervezték a lebegő padlókonzolt is: egyrészt tetszetősebb lett, másrészt praktikusabb is: kapott egy fedett tárolórekeszt, amelyben pohártartók, dupla USB-csatlakozó és AUX-aljzat található. A váltó elektronikus vezérlőkarjának köszönhetően felszabadult helyet a konzol alatt kialakított indukciós telefontöltő-aljzattal használták ki. Szintén újdonság az elektronikus rögzítőféket gázadásig behúzva tartó Auto Hold funkció, a klímaberendezés szellőzésszabályozó tárcsái pedig digitális hőfokkijelzéssel gazdagodtak.

Új kezelőfelületet kapott az Easy Link multimédiás rendszer. Az álló formátumú, 9,3 colos érintőképernyő a vezető felé dől; az okostelefon-integráció egy sor távfelügyeleti funkciót hoz. Ugyaninnen vezérelhető a hátsó két üléssor lehajtása.
Image
Felszereltségi szinttől függően digitális a műszeregység; a 10,2 colos kijelző konfigurálható. A Bose audiorendszer is megújult, nagyobb teljesítményű hangszórókat (12 db) kapott, a hangzás tisztább, illetve öt előre programozott hangzáskép választható.


A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2019/11/25/renault-espace-modellfrissites-2019/