Hírek

Így pakold meg a Daciád: tippek egy bajnoktól

Ha rosszul csomagolunk, az egész nyaralást tönkretehetjük. A Dacia összeállított egy rövid listát azokról a dolgokról, melyekre érdemes odafigyelni, hogy semmit ne hagyjunk otthon, mégis elférjünk az autóban.
dacia-has-team-edup-with-tetris-champion-danvtohelp-britsmake-carnet-hir-1
Minden ötödik családban (19%) veszekedés tör ki amiatt, mert a nyaralásra készülve valami otthon maradt, és minden nyolcadik ember (12%) az autó bepakolását tekinti az utazás legnyomasztóbb fázisának – többek között ilyen, váratlan statisztikák derültek ki abból a reprezentatív felmérésből, amelyet a Dacia nagy-britanniai képviseletének megbízásából végeztek el idén nyár elején. Ha friss idevágó számokkal nem is rendelkezünk, nem valószínű, hogy a magyar lakosság körében sokkal kisebb volna a stresszfaktor, ha azzal a feladattal szembesülünk, hogy egyszerre pakoljunk be mindent, és maradjon hely az utasoknak is az autóban.
A megkérdezettek 24 százaléka, azaz közel a negyede arról számolt be, hogy fejfájást okoz mindent bepakolni a kocsiba, 20 százalékuknak ez nem is sikerül. Ez azonban nem jelenti azt törvényszerűen, hogy végül otthon maradnának azok a táskák, amelyeknek nem jut hely a csomagtartóban – hiszen ki akarná vitatkozással indítani a várva várt nyaralást?

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon:
https://carnet.hu/dacia/hirek-2/igy-pakold-meg-a-daciad-tippek-egy-bajnoktol
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely