Hírek

Előre megmutatta tíz évét a Suzuki

Az energiafelhasználást minimalizáló technológiák, szénsemleges társadalom és élvezetes közlekedés: címszavakban ezek a Suzuki hosszú távú célkitűzései.
all-new-suzuki-swift-carnet-hir
Tíz év mindig is hosszú idő volt, ám ma, amikor az autóipar a digitalizációnak és a villamosításnak köszönhetően soha nem tapasztalt ütemben fejlődik és változik, különösen nehéz megjósolni, hogy milyen fejlemények várnak ránk az előttünk álló évtizedben. Valamivel könnyebb a dolga az olyan vállalatoknak, mint a Suzuki Motor Corporation, amely következetesen ragaszkodik azokhoz a kompetenciákhoz és piaci szegmensekhez, amelyekben hosszú ideje a világ legjobbjai közé tartozik. Ezzel együtt sem lehet pontos előrejelzésekbe bocsátkozni, az irányokat azonban ki lehet jelölni, és ezt júliusi sajtókonferenciáján meg is tette a Suzuki.
A jövőkép legfőbb célkitűzése az energiafelhasználás minimalizálása, méghozzá a vállalat minden tevékenységében. Ennek érdekében öt elsődleges területen lesz szükség a meglévő megoldások optimalizálására, az innovatív fejlesztésre.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/suzuki oldalon:
https://carnet.hu/suzuki/hirek/elore-megmutatta-tiz-evet-a-suzuki
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely