Tavaszi Nyereményjáték

Tavaszi Nyereményjáték

hirdetés

SUZUKI CARNET - TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK!


Játssz velünk és nyerd meg a képen látható SUZUKI-s esernyőt és pólót a választásod szerinti méretben!
suzuki-carnet-nyeremenyjatek
Mit kell hozzá tenned?!

Írd meg Facebook oldalunkon kommentben, hogy szerinted érdemes-e tavasszal egy hozzáértő szakszervizben átvizsgáltatni és a téli megpróbáltatások után rendbe tenni az autódat!

A kommentelők között 2022.04.25-én sorsolunk!

Amíg a sorsolásra vársz, jelentkezz be szervizünkbe és vizsgáltasd át autódat akár 24 órán belül, hogy a melegebb szezonban is biztonságos, nyugodtan, kényelmesen autózhass!

SUZUKI CARNET TAVASZI NYEREMÉNYJÁTÉK játékszabályzat 


A játék szervezője

A játék szervezője az CarNet Auto-Fort Kft. (1044 Budapest, Váci út 66-72.,továbbiakban Szervező).

Részvételi feltételek
A játékban részt vehet minden magyarországi címmel rendelkező, 18. életévet betöltött természetes személy (továbbiakban Játékos), aki
• a SUZUKI CarNet Facebook oldalán válaszol a bejegyzésben feltett kérdésre
• a részvétellel a jelen szabályzatban írt valamennyi feltételt elfogadja

A játékban nem vehetnek részt a Szervező és a Lebonyolító munkatársai és azok közeli hozzátartozói.

A játék időtartama
A játék időtartama 2022. 04.06 -2022.04.24.

Nyeremény és sorsolás
A játékban részt vevő Játékosok között 1 nyertes kerül kisorsolásra 2022. április 25-én. 

Nyeremény:
Suzuki ajándékcsomag:
• 1 db Suzuki esernyő
• 1 db Suzuki póló

A nyertesek értesítése, nyeremény átvétele
A nyertes nevét az Suzuki CarNet Facebook oldalán a Szervező a sorsolást követően teszi közzé. A nyertest a Szervező privát üzenetben értesíti. Az a nyertes, aki nem jelentkezik az üzenetben megjelölt határidőig, a nyereményre való jogosultságát elveszti.
A nyeremény átvételére az CarNet Auto Fort Kft. telephelyein vagy postai úton van lehetőség.

Adatvédelem
A nyereményjátékokkal kapcsolatos adatszolgáltatás önkéntes. A nyereményjátékban résztvevő játékosok hozzájárulnak ahhoz, hogy a szervező és lebonyolító, mint adatfeldolgozó a személyes adataikat (teljes név, e-mail cím) abból a célból kezelje és dolgozza fel, hogy a nyereményjáték nyertesét megállapítsa és értesítse, illetve nyertesség esetén a rajongói oldalon a nyertes nevét nyilvánosságra hozza. A nyertes további adatait (lakcím, telefonszám) kizárólag a nyeremény átadása céljából kezeli és dolgozza fel. A megadott adatok kezelője a Szervező (CarNet Auto Fort mint adatkezelő) Szervező szavatolja, hogy az adatkezelés mindenben a hatályos jogszabályi rendelkezések megtartásával történik. Szervező bármikor lehetőséget biztosít a nyereményjátékban résztvevő játékosnak arra, hogy tájékoztatást kérjen személyes adatai kezeléséről, kérje azok törlését vagy helyesbítését az alábbi címen: Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kizárás
A Játékból kizárásra kerülnek azok a Játékosok, akik a nyereményjáték szellemével ellentétesen vesznek részt a nyereményjátékban, azzal a céllal, hogy a nyerési esélyeiket megtévesztő magatartással megnöveljék, ezzel megfosztják a nyerési esélyektől a tisztességesen játszani kívánó többi résztvevőt. Felhívjuk a játékosok figyelmét, hogy az CarNet Auto-Fort fenntartja magának a jogot, hogy ilyen cselekmény észlelése esetén kizárja a Játékost a Játékból. A CarNet Auto-Fort fenntartja a jogot a játékszabály megváltoztatására, a Játékosok egyidejű tájékoztatása mellett. A nyereményjátékot a Facebook semmilyen formában nem támogatja, azzal összefüggésbe nem hozható. A résztvevők a játék során a CarNet Auto-Fort számára adják meg az adatokat, nem közvetlenül a Facebooknak.

2022. 04. 04.