Hírek

Ideális munkatárs a legújabb Ford Ranger

A tökéletes haszonjármű nyomatékos, tiszta üzemű, valódi segítséget nyújt a munkavégzésben, és az sem baj, ha öröm vezetni. Ez mind igaz a hálózatról tölthető Ford Ranger hibridre.
A személyautók körében rendkívül népszerű plug-in hibrid technológia nem igazán ragadta meg a könnyű haszonjárművek gyártóinak a fantáziáját, pedig minden felhasználási helyzetben ideális megoldást nyújt. Városban károsanyag-kibocsátás nélkül használható, hosszú távú szállítási feladatoknál pedig a full hibridek csekély fogyasztását ötvözi azzal a megnyugtató magabiztossággal, hogy az akkumulátor töltése nélkül is folytathatjuk utunkat. A Ford Transit Custom PHEV eddig egymagában árválkodott a piacon, mostantól viszont társat kap Európa kedvenc pick-upja a Ford Ranger személyében.
Némi megszokást igényel majd persze a felhasználóktól a Ranger plug-in hibrid, hiszen nem gázolajat, hanem benzint kell tankolni bele. A 2,3 literes Ecoboost erőforráshoz tízfokozatú automata sebességváltó társul; ez utóbbival építették egybe a 75 kW-os (102 LE) villanymotort.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/ford oldalon:
https://carnet.hu/ford/hirek/idealis-munkatars-a-legujabb-ford-ranger
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely