Hírek

Digitális újdonságokkal villant a Renault Captur

Megőrizte a bevált alapokat, de következetesen lecserélt minden olyan részletet, amelyeknél azt a technológia vagy a divat változása megkövetelte. Itt az új a Renault Captur.
new-renault-captur-e-tech-hybrid-esprit-alpine-version-carnet-1
Ikonikus kisautót idéző formavilág, de valamivel nagyobb, tágasabb, robusztusabb kiadásban – ezzel az eredeti recepttel szerzett magának több százezernyi rajongót az évek során a Renault Captur.

A Clio vonalai jól álltak a városi crossovernek, de idő közben kettős forradalom ment végbe a Renault-nál: az egyikért a modern technológiai szolgáltatások gyors evolúciója, és ebből adódóan rendkívül rövid életciklusa felelt, a másikat az elektromos modellek radikális formai útkeresése váltotta ki.
A márka életében markáns arculatváltás indult útjára, a cég kisautói – amelyek keresettségüknél fogva egyben az egész márka posztermodelljeiként is szolgálnak – pedig maguk is ehhez a villamosított fazonhoz igazodtak. A Clio megújulását most a Captur követte, az pedig a Renault dizájnereinek a tudását dicséri, hogy a városi crossovernek ezzel együtt sikerült egyéni személyiséget kölcsönözniük.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon:
https://www.carnet.hu/renault/hirek/digitalis-ujdonsagokkal-villant-a-renault-captur
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely