Hírek

Bemutatkozott az új Citroën C3 Aircross SUV

A Citroën közzétette az első képeket az új C3 Aircrossról, melyet az alapmodelléhez hasonló stílus, helykínálat és fedélzeti kényelem jellemez, és ugyanúgy kifejezetten versenyképes árakkal igyekszik felrázni a piacot, mint a C3. Mindkét modell a többféle energiaforrással társítható és költséghatékony használatot biztosító Smart Car platformra épült.
A C3 Aircross gyökeres átalakuláson ment keresztül és egy teljesen új dimenzióba lép: karakteresebb stílus, nagyobb helykínálat és akár 7 férőhely, gazdagabb motorválaszték és változatlan fedélzeti kényelem jellemzik. Ez a rendkívül versenyképes áron kínált érettebb és karakteresebb változat teljes mértékben megfelel a piaci elvárásoknak.
Az új C3 Aircross a Citroën új stílusnyelvét beszéli, mely az egyfajta manifesztumnak tekinthető Oli tanulmány után a C3-ban öltött először testet. A design a márka új arculati jegyeit hordozza, és határozott formanyelvet követ.

A hangsúlyosan függőleges orr-részen büszkén feszít az új Citroën-logó, a jellegzetes világítótestek pedig három részre oszlanak. A rendkívül modern stílusú jármű a minőségre és a részletekre is nagy hangsúlyt fektet, a márkaembléma például több helyen is felbukkan.
E grafikus elemek mellett a személyre szabási opcióként kínált eltérő színű tető és az ún. Colour Clipek is befolyásolják az összbenyomást. A lökhárítón és a hátsó háromszögablakon megjelenő üde színfoltok feldobják a C3 Aircross sziluettjét.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/citroen oldalon:
https://carnet.hu/citroen/hirek-2/bemutatkozott-az-uj-citroen-c3-aircross-suv
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely