Hírek

Autóipari rekordot állított fel a Dacia

A varieték kedvelt száma a gyors átöltözés, ahol az előadók képtelen gyorsasággal, néhány pillanat alatt váltanak ruhát. Léptékét tekintve hasonló bravúrral nyűgözte le a világot a Dacia, amikor huszonnégy óra alatt mindhárom gyárában átállította az összes gyártósort a márka új arculatára.
A modern fogyasztói társadalomban legalább olyan fontos az imázs, mint maga a termék – egyes márkáknál még fontosabb is. A Dacia ezzel szemben mindig is azt vallotta, hogy a tartalom előrébb való a külsőségeknél, és ennek köszönhetően vált mostanra a megfizethető minőség, az optimális ár/érték arány iskolapéldájává. Ebben persze rengeteg munka volt, hiszen nemcsak az autóipar fejlődik folyamatosan, hanem a fogyasztók elvárásai is, így mindig magasabbra kell helyezni azt a bizonyos lécet. Így jelentek meg a Dacia új generációs termékeiben azok a modern kényelmi és biztonsági szolgáltatások, amelyek nélkül ma már nehezen elképzelhető egy autó – és amelyekkel együtt is meg tudta őrizni árelőnyét a márka.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon: https://www.carnet.hu/dacia/hirek-2/autoipari-rekordot-allitott-fel-a-dacia
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely