Hírek

Így készülnek Európa kedvenc megfizethető autói

A szalonban gyönyörködve, a családdal utazva a legritkább esetben gondolunk bele, milyen hosszú, összetett folyamat vezet el odáig, hogy átvehessük új autónk kulcsait. A Daciák például három különálló, ám egymással szorosan együttműködő helyszínen válnak tervből valósággá – ezeket járjuk most végig.
Az elmúlt években valami teljesen váratlan – bár visszatekintve teljességgel logikus – fordulat állt be az európai autópiacon. A Dacia, amely éveken át számított titkos megoldásnak azok számára, akik sallangoktól mentes, megbízható, kivételes ár-érték arányú autót szerettek volna vásárolni, hirtelen kilépett a reflektorfénybe. Az új generációs modellek feszes, sportos, divatos formavilága, a vadonatúj járműkoncepciók megjelenése, majd az átfogó arculatváltás lépésenként egyre magasabbra pozicionálta a márkát, amely így már nemcsak kedvező árainak, hanem szolgáltatásainak is köszönheti, hogy gyártmányai Európa-szerte a magánvásárlók kedvencei közé tartoznak. A nemzetközi sikerek láttán immár túlzás nélkül jelenthetjük ki, hogy a Dacia világszínvonalú autókat gyárt.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon: https://www.carnet.hu/dacia/hirek-2/igy-keszulnek-europa-kedvenc-megfizetheto-autoi
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely