Hírek

Villanyfurgonnal bővíti palettáját a Suzuki

Akkumulátoros elektromos haszonjárművet mutatott be a Suzuki Japánban. A fejlesztés egy átfogó projekt elemeként gyorsítja fel a márka haladását a teljes villamosítás felé vezető úton.
A Suzuki két éve nyáron csatlakozott ahhoz a frissen létrehozott japán autóipari konzorciumhoz, amely két, egyformán ambiciózus célt tűzött ki maga elé. Az egyik, hogy azonosítsa a szállítmányozási iparágra váró kihívásokat az emissziócsökkentés terén és megoldásokat javasoljon azokra; a másik pedig, hogy ezeken keresztül elősegítse a társadalom és a gazdaság általános szénsemlegesítését. A Commercial Japan Partnership Technologies (röviden CJPT) nevű vállalat külső szakértők bevonásával kezdte meg a munkát, és elhatározták, hogy 2023 januárjától Fukusima prefektúrában, valamint Tokióban olyan energiagazdálkodási rendszer kiépítését kezdik meg, amely elősegíti a villamosított járművek széles körű elterjedését.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/suzuki oldalon: https://www.carnet.hu/suzuki/hirek/villanyfurgonnal-boviti-palettajat-a-suzuki
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely