Hírek

Minden eddiginél menőbb Dacia érkezik

Folytatja felemelkedését a Dacia. Az innovatív modellek és a látványos arculatváltás után hamarosan jön a márka eddigi legdögösebb típusa: egy Dusternél is nagyobb szabadidőjármű.
A Dacia immár csaknem húsz éve ül letaszíthatatlanul a trónján, mint az ár/érték arány koronázatlan királya. Bizonyára vannak, akik beérnék ennyivel, a Dacia azonban mind újabb és újabb területeken igyekszik kamatoztatni a kevés pénzért komoly tartalmat kínáló modellek fejlesztése és gyártása terén szerzett tapasztalatait.
Így született meg a Spring villanyautó és a Jogger családi modell, amelyek ötletes részleteket, jól használható megoldásokat társítanak hiánytalan használati értékkel és felülmúlhatatlan megfizethetőséggel. Ez nem egyszerű reklámszlogen: Európa-szerte szakmai és közönségdíjak hosszú sora igazolja, hogy a Dacia újra és újra rátalál arra az arany középútra, amely az ügyfél-elégedettséghez vezet. Ugyanezt a szemléletet tükrözi a Dacia arculati megújulása: a tagadhatatlanul látványos új stíluselemekkel párhuzamosan fontos környezetvédelmi változásokat is bevezetett a márka, így mostantól nem csak vonzóbbak, de fenntarthatóbbak is a márka típusai.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon: https://www.carnet.hu/dacia/hirek-2/minden-eddiginel-menobb-dacia-erkezik
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely