jeep-avanger-tychy

Megkezdődött az Avenger gyártása Tichy-ben!

Eseménydús volt a január az Avenger számára, amellett, hogy elnyerte a 2023-as év autója címet, a hónap utolsó napján megkezdődött a sorozatgyártása a Lengyelországban található Tichy Stellantis Assembly Plantben!
„Nagy büszkeség számunkra, hogy a márka első, tisztán elektromos modellét mi gyárthatjuk itt, Lengyelországban, ráadásul egy olyan modellt, melyet a vásárlók, rajongók, és a szakemberek is elismertek még a gyártás megkezdése előtt. Csapatunk minden tagja azon lesz, hogy a legmodernebb gyártási technológiák mellett, a legmagasabb minőséget biztosítsák a gyártás során.” Fogalmazott Tomasz Gębka, a Tichy gyár igazgatója.
Bár jelenleg, csak az elsőkerék-meghajtású Avenger gyártása kezdődött meg, a 154 lóerő és 260 Nm nyomaték mellé akár 550 kilométeres hatótávot, lejtmenet vezérlőt, Selec-terrain rendszert, és kategóriájában egyedülálló terepszögeket, valamint hasmagasságot kapunk. Az új Jeep Avenger után már érdeklődhet a márkakereskedésekben, hamarosan pedig az utakon is találkozhat vele!