jeep-renegade-4xe

A Jeep Europe új vezetője: Eric Laforge!

2023 február elsejével a Jeep Europe vezetését Eric Laforge vette át. Antonella Bruno, a márka korábbi vezetője a Peugeot-hoz került, azonban még nem tudni, hogy pontosan milyen pozíciót fog betölteni.
Laforge még 1990-ben kezdte meg karrierét az FCA-nál, pár Franciaországban és Olaszországban eltöltött év után az FCA svájci, majd német központjának vezetője volt, később a Mopar, alkatrészekért felelős divíziójának vezetéséért felelt. Mostani kinevezése előtt a Stellantis LCV (Light Commercial Vehicle) részlegéért felelt.
„Szeretném megköszönni Antonella eddigi munkáját, amit a Jeep-ért tett az elmúlt három évben, vezetése alatt fontos lépések születtek a márka elektrifikációjának eléréséhez, valamint a 2023-as év autója is az Ő vezetése alatt született.” Mondta Christian Meunier, a Jeep globális vezetője. „Úgy gondolom, hogy Laforge-ban minden meg van ahhoz, hogy a márka folytathassa útját azon az ösvényen, amin elindult, több, mint 30 éves szakmai tapasztalata alapján a különböző autóipari területeken lehet a kulcsa a Jeep további sikereinek.” Tette hozzá.