2023-giulia

Új reklámfilmekkel hóditja meg szívünket a 2023-as Giulia és Stelvio

hirdetés
A 2023-as modellévben látványosan megújult Giulia és Stelvio új reklámfilmeket kapott, amelyek most is az Alfa Romeóval kapcsolatos érzelmeinkre hatnak.
A videó képi világa arra utal, hogy az Alfa Romeo tökéletes szimbiózisban van az emberrel. A narrátor felhívja a figyelmet, hogy az ember érrendszere mintegy 100 ezer kilométer. “Hagyjuk, hogy az új érzelmek végigáramoljanak rajta!”

Mindkét autó külön klipet kapott, egy nő és egy férfi, valamint egy etna piros Stelvio és egy Giulia főszereplésével. A klipekben látványosan megmutatják az újdonságokat: a megújult, LED mátrix első fényszórókat, amelyek hármas tagolásúak, valamint a teljesen digitális műszeregységet is.
A hármas tagolású LED mátrix első lámpatestek felidézi az elődmodelleket, a 159-es Alfát, de a Sprint Zagatót is, valamint illeszkednek a tavaly bemutatott Tonale megjelenéséhez is. Ezek a fényszórók már automatikusan a sebességhez és az útviszonyokhoz igazítják vetítési képüket.

A másik izgalmas újdonság a teljesen digitális műszeregység, amelyet tavaly már a Tonaléban megismerhettünk. A kormány mögött egy 12,3 colos képernyőn három különböző módon lehet megjeleníteni az adatokat. A Heritage elnevezésű megjelenés a hatvanas, hetvenes évekbeli Alfa Romeók műszerfalát olyan jellegzetes formai elemekkel idézi meg, mint a fejük tetejére állított számjegyek a sebességmérő skála végén. Emellett még egy sportos és egy letisztult megjelenés közül választhatunk.
Kicsit változott az autók külseje is, megújult a pajzs és más lett a beömlők rácsozata is, valamint a hátsó lámpák búrája is más árnyalatot kapott.
A 2023-as modellév autói már a CarNet Alfa Romeo kereskedéseiben is megrendelhetőek. A közelmúltban ismertté vált árlisták szerint a Giulia 20.400.000 forinttól, míg a Stelvio 21.700.000 forinttól indul. A videókban is látható etna piros, háromrétetű gyöngyházfényezés felára 1.490.000 forint.