alfa-romeo-giulia

Az Autocar szerint a Giulia Quadrifoglio a “jövő klasszikusa”

hirdetés
Az Alfa Romeo rajongók régóta tudják, hogy a Giulia Quadrifoglio változata már most is egy klasszikus, izgalmas Alfa Romeo, amely a jövőben is az autómániások vágyott modellje lesz. A 2022-es Autocar Awards díja pedig szintén ezt támasztja alá.
Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio lett a nyertese az idei Autocar Awards keretében odaítélt „Future Classics”, azaz a “Jövő Klasszikusai” díjnak. A brit Autocar magazin és a beaulieu-i Nemzeti Motor Múzeum által működtetett, a múzeum 50. évfordulója alkalmából odaítélt díjat a múzeum látogatói és az Autocar olvasóinak szavazatai alapján határozták meg.
Arra kérték szavazóikat, hogy válasszanak olyan autókat, amelyekről úgy gondolják, hogy 50 év múlva klasszikusként tisztelik majd azokat.

Az Alfa Romeo Giulia Quadrifoglio kapta a legtöbb szavazatot. A zsűri kiemelte az autó menetdinamikáját, stílusos megjelenését, vezethetőségét, sőt a versenytárs modellekkel szembeni egyértelmű egyediségét is.

Mark Tisshaw, az Autocar szerkesztője szerint a Giulia Quadrifogliót nagyon jó vezetni, azonnal megbolondít és gyönyörű ránézni. Már csak a kinézetéért is elnyerhette volna ezt a díjat, de ami a legfontosabb, megvan az a tulajdonsága, amit mindannyian szeretünk az Alfa Romeókban: lelke van.
Damien Dally, az Alfa Romeo UK ügyvezető igazgatója közölte: megtiszteltetés számunkra, hogy az Autocar és a National Motor Museum a Giulia Quadrifogliót a jövő klasszikusaként ismerte el. A Giulia Quadrifoglio az Alfa Romeo DNS-ének igazi megtestesülése: gyönyörű, csodálatos vezetni, és lélegzetelállító teljesítménye van. Irigylem azokat, akik a következő 50 évben is élvezni fogják ezt az autót - mondta.

Az 510 lóerős Alfa Romeo Guilia Quadrifoglio változatai akár készletről is elérhetők a CarNet Alfa Romeo kereskedéseiben.