alfa-muzeum

112 éves az Alfa Romeo - születésnapi ünnepség a múzeumban

hirdetés
Idén is az aresei Alfa Romeo Múzeum ad helyet a márka születésnapi ünnepségének a június 24-i hétvégén. A 112. születésnap egyik különlegessége, hogy a múzeum kertjében újonnan ültetett fák a világ alfás klubjainak és közösségeinek logóját viselik majd.
A születésnapi hétvégén tartalmas programokkal várják a márka rajongóit. Pénteken két felvonulást is szerveznek az alfásoknak a múzeum melletti versenypályán, délután pedig speciális tárlatvezetés várja a látogatókat “Alfa Romeo és a stílus mesterei” címmel.

A szombati napon is felvonulással nyitnak, ezt követi egy “mini Alfa flashmob”, ahol kisautókból írnak ki születésnapi feliratot a múzeum kicsinyített versenypályáján. Ide minden résztvevő elhozhatja kedvenc Alfa modellautóját.
A múzeum kertjében a közelmúltban új fákat telepítettek, amelyek mindegyike egy-egy alfás közösség logóját fogja viselni. A kluboknak a közelmúltban egy 30 centiméter átmérőjű, a logójukat tartalmazó, kör alakú táblát kellett eljuttatniuk a múzeumba, ezeket pedig a 112. születésnap alkalmából helyezik el a fákhoz. Több magyar alfás közösség plakettje is ott lesz a múzeum kertjében, így ha a rajongók arra járnak a jövőben, megkereshetik majd a saját klubjuk fáját.

Vasárnap is felvonulással kezdődik majd a múzeum programja, majd napközben a 60 éves Giuliára emlékeznek egy flashmobbal, később pedig egy külön előadást tartanak a modell történetéről.

A múzeum születésnapi programját itt találod: https://www.museoalfaromeo.com/en-us/news/Pages/Eventi%202022/Anniversario-Alfa-Romeo-24-26-giugno.aspx