Hírek

Valóra váltja a rémálmokat a Dacia

Legstresszesebb autós élményeikről faggatta brit vásárlóit a Dacia, majd különleges tesztvezetést szervezett, ahol ezeket a zsibbasztó szituációkat próbálhatták ki az érdeklődők.
dacia-tesztvezetes-szimulalt-elethelyzetek-carnet-hir
A legjobb tanács, amit új autó vásárlása előtt kaphatunk, hogy próbáljuk ki a kocsit, mielőtt döntenénk. Pedig egy rövid tesztvezetés nem adhatja vissza azokat a helyzeteket, amelyekkel nap mint nap találkozni fogunk új autónk volánja mögött. Ezek között lesznek kellemesek, és olyanok is, amelyekbe majd’ beleőszülünk – ez utóbbiakról kérdezte ügyfeleit a Dacia brit importőre. Persze mindenkinek mást jelent a stressz. Egyesek már egy komolyabb esőtől vagy havazástól is megrettennek, de a többséget a veszekedés (barátok vagy gyerekek), a tehetetlenség (csecsemő sír a hordozóban, terhes nőt szállítunk a szülészetre, rosszul lesz a gyerek), a vezetésbe kotnyeleskedő utas hozza ki a sodrából.
A felsorolásból nem hiányoztak a családi nyaralás legszebb pillanatai (pisilnie kell a gyereknek, de most azonnal; tetőig pakolt kocsival kell manőverezni) sem, és persze az egész megkoronázásaként ott a helyzetek királya, amelyben a fentiek összes nyűgje előfordulhat: amikor a baráti társaság görbe estét csap, és csak mi nem iszunk, hogy aztán hajnalban biztonságban hazavihessük nem éppen józan barátainkat. 

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon:
https://www.carnet.hu/dacia/hirek-2/valora-valtja-a-remalmokat-a-dacia
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely