Hírek

A Peugeot sportos elektromos autókat szeretne a jövőben

A Peugeot izgalmas vezetési élményt nyújtó, sportos autókkal képzeli el a jövőjét a villanyautók korszakában, hiszen a márka génjeiben mindig is ott volt a teljesítmény és a sportosság.
linda-jackson-peugeot-carnet-hir
Linda Jackson, a Peugeot nemzetközi igazgatója a 24 órás Le Mans-i autóversenyen nyilatkozott a sajtónak arról, hogy milyen irányt követ majd a Peugeot az autóipar éppen zajló forradalma alatt. Mint mondta, a Peugeot mindig is sportos márka volt, és az a szándékuk, hogy ezt az arculatot megtartsák. “Még ma is mindenki emlékszik a Peugeot 205 GTi-re, és mindannyiunk előtt világos, hogy miért volt annyira népszerű: mert amikor vezettük, mosolyt csalt az arcunkra. Sokkal modernebb, új hajtási technológiákkal épített modelljeink esetében is arra kell törekednünk, hogy hasonlóan lelkesítő vezetési élményt kínáljunk vásárlóinknak” - tette hozzá Linda Jackson.
A francia márka elkötelezett a környezet védelme iránt, ezért tervei szerint 2030 után Európában már kizárólag tisztán elektromos hajtású autókat forgalmaz majd.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/peugeot oldalon:
https://carnet.hu/peugeot/hirek-2/a-peugeot-sportos-elektromos-autokat-szeretne-a-jovoben
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely