Hírek

Stabilan a legjobbak között a Toyota haszonjárművei

A német sajtó után most a brit szakújságírókat is lenyűgözték a Toyota Professional gyártmányai. Három típust is a szegmens legjobbjának választottak meg független flottapiaci szavazásokon.
toyota-hilux-carnet-hir
MI kapcsolja össze a Toyota Hilux, Proace City és Corolla Commercial könnyű haszonjárműveket? Sok minden, de 2024 első félévében leginkább az, hogy mindhárom típus kategóriagyőzelmet aratott meghatározó flottapiaci magazinok szakmai díjátadóján. A brit Fleet News Awards éves szavazásán immár harmadik éve tarolnak a Toyota könnyű haszonjárművei. Miután 2022-ben a Proace City duplázott (legjobb városi furgon és legjobb emissziómentes városi furgon), majd 2023-ban a Proace City és a Proace (kompakt furgon) egyaránt méretosztálya legjobbjának bizonyult, a Toyota idén ismét két aranyéremmel távozhatott a londoni díjátadóról.
Az egyik immár hagyományosan a Proace Citynek jutott, amely az idei modellévben kívül-belül megújult dizájnnal, valamint kibővített szolgáltatási csomaggal nyújt még többet az ügyfeleknek.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/toyota oldalon:
https://carnet.hu/toyota/hirek/stabilan-a-legjobbak-kozott-a-toyota-haszonjarmuvei
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely