Hírek

Messzebb jut, többet visz a Ford E-Transit

Több fontos módosítást hajtott végre piacvezető furgonján a Ford. Az E-Transit értékét nagyobb akkumulátor, soküléses buszkivitel és átdolgozott szervizprogram javítja.
ford-e-transit-extendedrange
Világszerte hatalmas sikertörténet a Ford Pro, az autógyártó haszonjármű-üzletága. Magyarországon is 10 éve piacvezető a márka ezen a piacon. A jövedelmező működésnek legalább annyira mozgatórugója, mint eredménye a folyamatos és érdemi fejlesztés, az innovatív szolgáltatások bevezetése, a termékek szüntelen tökéletesítése.

Ezúttal az európai piac messze legnépszerűbb nagy méretű elektromos furgonjára, a kéttonnás áruszállítók szegmensében 55 százalékot meghaladó piaci részesedéssel bíró E-Transitra került sor, amely új akkumulátorával minden eddiginél praktikusabb a mindennapokban, a Ford Pro részéről megszokott, átfogó szolgáltatások jóvoltából pedig hosszú távon az is marad.
Nem egészen egy év telt el azóta, hogy a Ford Transit és E-Transit modellek átfogó megújuláson estek át; a mostani fejlesztés az akkor bevezetett újdonságokra épül.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/ford oldalon:
https://carnet.hu/ford/hirek/messzebb-jut-tobbet-visz-a-ford-e-transit
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely