Hírek

Luxuslimuzin nagycsaládosoknak

Egyetlen modellben ötvözi a modern autóipar legvonzóbb funkcióit a Mazda vadonatúj zászlóshajója. Amit a CX-80 nem tud, arra a vásárlók 99 százalékának nincs, nem is lehet szüksége.
2024-mazda-cx80-jb-still-carnet
Kevés autógyártó tett tanúbizonyságot olyan sokoldalúságról, mint a Mazda. A japán márka történetében jóformán mindennel találkozhatunk, az impozáns nagyautóktól (Mazda Xedos 9) kezdve a sportkocsikon (RX és MX szériák) át a rendkívül átgondolt buszlimuzinokig (Mazda 5, MPV.) Az utóbbi másfél évtizedben egyszerűbbé váltak a piaci igények, egy formás szabadidőjárművel minden igényt ki lehet elégíteni, a Mazdának pedig minden méretben és minőségben van ilyenje, az elektromos MX-30-tól kezdve a valószínűtlenül komplett CX-30-on és a kiforrott CX-5-ön át egészen az impozáns CX-60-ig.
Az ember azonban természeténél fogva telhetetlen: amikor a jelen minden vágyát kielégíti, elkezd a múlt erényei után sóvárogni. A Mazdánál pedig értő fülekre találtak ezek a kívánságok: a frissen bemutatott CX-80 impozáns és sportos, divatos és praktikus, kényelmes és tágas, és a márkától megszokott, ötletes újításoknak sincs híján.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/mazda oldalon:
https://carnet.hu/mazda/hirek/luxuslimuzin-nagycsaladosoknak 
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely