Hírek

5+1 dolog, amit a Ford új középkategóriás furgonja jobban csinál

A bőven mért előzetesek után megérkezett a Ford Pro új aduásza: a Transit Custom, Tourneo Custom páros. A közepes méretű modellcsalád egyedülálló megoldásokkal teszi hatékonyabbá a munkát, élvezetesebbé az utazást.
Egy éve már, hogy elektromos kivitelében bemutatkozott a Ford Transit Custom új generációja. Nem sokkal később versenyautóvá átlényegült kivitelében is megismerhettük a leendő modellt, most pedig eljött a személyes találkozás pillanata: a Ford az év negyedik negyedévétől megkezdi a dízelmotoros változatok kiszállítását, jövőre pedig a plug-in hibrid, majd a tisztán elektromos változatok is megérkeznek a kereskedésekbe.

A minden igényt lefedő hajtáslánckínálat eleve meghatározó előny a könnyű haszonjárművek piacán. A Ford Pro azonban nem bízta a véletlenre az új modellcsalád sikerét, ezért a széles motorpaletta mellett egy sor olyan újdonságot is bevezetett, amelyek praktikusabbá, sokoldalúbbá, biztonságosabbá – és mindenképpen egyedülállóvá – teszik a Transit Custom és Tourneo Custom modelleket.
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely