Hírek

Sportautókkal és árammal válik világmárkává az Alpine

Néhány éven belül a beavatott kevesek egzotikus különlegességéből globálisan elismert és forgalmazott autógyártóvá kíván növekedni az Alpine. A márka az évtized végére a jelenlegi egy helyett hét különböző modellt fog forgalmazni. A rendkívüli ütemű fejlődés legfőbb oszlopa egy egyedi fejlesztésű, nagy teljesítményű elektromos platform, az APP.
Talán soha nem volt még olyan kedvező a gazdasági és piaci környezet a kis autógyártó manufaktúrák számára, mint most. A titok a villamosítás és a digitalizáció: az elektromos hajtásláncok és a fejlett számítógépes rendszerek vadonatúj szereplők számára is lehetővé teszik, hogy akár előzetes autógyártási tapasztalat nélkül is belépjenek az iparágba. A technológiai különlegességek iránt érdeklődő, fizetőképes ügyfélkör pedig lelkesen kísérletezik együtt ezekkel a startupvállalkozásokkal, megbocsátva korai botladozásaikat.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/alpine oldalon: https://carnet.hu/alpine/hirek/sportautokkal-es-arammal-valik-vilagmarkava-az-alpine
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely