Hírek

A sofőr helyett dolgozik az új Transit

Hamarosan fontos frissítéseket kap a Ford Transit. A márka legfontosabb haszonjárműve 2024-től még az eddiginél is praktikusabban segíti a vállalkozások munkáját, méghozzá egészen váratlan – és különösen értékes – módokon.
A Ford Pro Európa új digitális funkciókkal és technológiákkal tökéletesíti a Transit és E-Transit modelleket, és az első ilyen járművek már 2024-ben megérkeznek a vásárlókhoz.
Fontos újdonság az 5G-modem beépítése, mert a szupergyors online adatkapcsolatra alapozva végre a Transitban is elérhetővé válik a Ford Power-Up vezeték nélküli szoftverfrissítés. Ez folyamatosan új meg új funkciókat tölt le a háttérben, így az autó az idő előrehaladtával nem elavul, hanem éppen ellenkezőleg, egyre modernebbé válik. A frissítések számtalan funkcióra kiterjednek, többek közt a kínálatban most megjelenő SYNC 4 infotainment-rendszerre is. Ez a fejlett szórakoztató- és vezérlőegység egy 12 colos központi érintőképernyőről kezelhető, és hálózatba kapcsolt navigációt is kínál, amely valós idejű forgalmi adatokkal segít az útvonal megtervezésében és a tervezett időbeosztás betartásában.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/ford oldalon: https://www.carnet.hu/ford/hirek/a-sofor-helyett-dolgozik-az-uj-transit
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely