Hírek

A valóságban is takarékos a Nissan Qashqai

Az innovatív e-Power hibrid elvileg rendkívül kevés üzemanyaggal is beéri – de mit mutat a valóság? A Nissan különleges demonstrációt szervezett, ahol meghívott amatőrök tehették próbára az új generációs Qashqait.
Nem hibáztathatjuk azokat, akik kételkedve fogadják az autók hivatalosan feltüntetett fogyasztási értékeit, hiszen a szabványos méréseknek még a WLTP-norma bevezetését követően is kevés köze van a valósághoz, a reklámokban pedig – kötelező módon – az előírt körülmények között elérhető értékeket közölnek saját termékeikről a gyártók. Ez a folyamat azonban bizalomvesztéshez vezet, és az ügyfelek előbb vagy utóbb nemcsak az autók takarékosságában, hanem azok biztonságában és egyéb szolgáltatásaiban is elkezdenek majd kételkedni. Mindez nem feltételezés: az autóiparban újra és újra lejátszódik ez a folyamat, amely gyorsan és tartósan képes a mélybe rántani azokat a gyártókat, amelyek szabadon választható gyakorlatként tekintenek a hitelességre.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/nissan oldalon: https://carnet.hu/nissan/hirek/a-valosagban-is-takarekos-a-nissan-qashqai
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely