Hírek

Nem csak menőbb, ügyesebb is az új Renault Espace

Öt generáción át járt elöl jó példával a buszlimuzinok között. Most szabadidő-járműként született újjá, de ettől csak még tágasabb, kényelmesebb és praktikusabb lett.
Idén márciusban nem egyszerűen megújult, teljes mértékben átlényegült minden idők egyik leginnovatívabb európai típusa, a Renault Espace. Az egyterűek műfaját 1984-ben – bizony, csaknem negyven éve! – egy személyben megteremtő modell négy generáción át tökéletesítette, értelmezte újra a kor aktuális elvárásai és technológiai lehetőségei szerint az eredeti receptet. Pontosan ez a naprakész szemlélet tette lehetővé, hogy a 2015-ben bemutatott, ötödik kiadás fontos lépéseket tegyen az akkor még csak feltörekvő, ma azonban már egyértelműen egyeduralomra törő járműtípus, a szabadidő-autók felé. A mostani, hatodik generációval pedig végbement a teljes átalakulás: a Renault Espace immár teljes méretű szabadidőjárműként lesi vezetője és utasai minden vágyát.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon: https://www.carnet.hu/renault/hirek/nem-csak-menobb-ugyesebb-is-az-uj-renault-espace
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely