Hírek

Új Peugeot 508 - A vonzerő új arca

Felső kategóriás modelljein új dizájnnal jelentkezik a PEUGEOT. Az új 508 limuzin, 508 SW és 508 PEUGEOT SPORT ENGINEERED változatain dinamikusabb lett az orr-rész, aminek közepén már az új márkaembléma trónol.
A lökhárító tömbjébe beleolvadó hűtőrács modern megjelenést biztosít. Újdonságnak számítanak a 3 karmot formázó, jellegzetes első lámpatestek, melyek az összes változaton elérhető, különleges dizájnú extrakeskeny Matrix LED fényszórókhoz kapcsolódnak. 

Hátul az új LED-es lámpatesteknél visszaköszönő 3 fénykarom a futófényként felvillanó irányjelzőktől még dinamikusabb kinézetű.
MATTHIAS HOSSANN, A PEUGEOT FORMATERVEZÉSI IGAZGATÓJA: „A formabontó stílusú új 508-asokban még hangsúlyosabbá válik a PEUGEOT modellek high-tech, nagymacskás karaktere. Az orr-részen látványos összhatást biztosít a lökhárítóval szinte eggyé váló hűtőrács, benne az extrakeskeny fényszórókkal és a jellegzetes 3 fénykarommal.”

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/peugeot oldalon: https://carnet.hu/peugeot/hirek-2/uj-peugeot-508-a-vonzero-uj-arca
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely