grand-cherokee-wl

„A legjobb SUV, amit 2022-ben vehetsz” Grand Cherokee WL

hirdetés
Míg az európai piac feszült figyelemmel várja a 2022-es Grand Cherokee WL megjelenését, az amerikai „The Car Connection” szerint a Jeep család legújabb tagja 2022-ben „Best SUV to buy in 2022”, vagyis a legjobb SUV, amit 2022-ben vehetsz!
Az autós piackutatással foglalkozó oldal első sorban a megnövelt beltér, a legújabb biztonsági és vezetést támogató rendszerek, valamint a prémium kényelmi megoldások és funkciók alapján ítélte a WL-nek a címet. Továbbá kiemelték még a kiváló terepjáróképességeket, az elérhető hajtásláncokat, illetve a külső és belső luxus megjelenést.
A legújabb Grand Cherokee az elődjei által méltán kiérdemelt „Most awarded SUV” címet túlzás nélkül képes átvenni, és tovább öregbíteni. A Wranglerhez, Compasshoz és Renegadehez hasonlóan a 4xe hajtáslánc a fő irány, az európai piacra szánt modellel kapcsolatban is csak erről az egy variációról tudni.
Jelenleg sajnos még nem tudni, hogy a Grand Cherokee L az európai piacon elérhető lesz-e, viszont mindenképp említésre méltó. A három üléssorral szerelt L az első a modell története során, és a megnövelt tengelytávnak köszönhetően a második sorban ülők kategóriaelső lábteret élvezhetnek, de a harmadik sornak sem kell összehúznia magát.
A WL több, mint 110 vezetést támogató és biztonsági rendszerrel rendelkezik, ezek közé tartozik a 360 fokos kamera, a sofőr fáradtságát érzékelő rendszer, valamit az éjjellátó kamera is. A technológiai újdonságok sorának azonban koránt sincs vége ennyivel, a 950 watt teljesítményű McIntosh hangrendszer, a legújabb Uconnect 5 infotainment rendszer, a hátsó ülésen utazókat szórakoztató fejtámlamonitorok, de a kategóriaelső 10,25 collos kijelző is mind bebiztosítják a Grand Cherokee helyét a lista elején.