500x-yacht-club-capri

Ilyen a vászontetős Fiat 500X

hirdetés
Az üveg napfénytető eddig is opció volt az 500X-hez, de most még vagányabb extrával lett elérhető az autó. Az elektromosan nyitható vászontető visszahozza a klasszikus Fiat életérzést, de sokkal nagyobb méretben: teljesen hátratolva a vászontetőt 775 mm x 730 mm méretű a kilátásunk felfelé, így a hátul ülőnek is jut az élményből.
Az 500X-ből készült egy speciális kiadás is, ez a Yacht Club Capri, ami a hajózás világát idézi meg. Az autó Venezia kék fényezést kapott, metálkék 18 collos felniket, szatén króm díszítéseket, illetve csak ehhez a változathoz kapható kék színben a vászontető.
A beltér is izgalmas, a fehér bőrüléseket kék szegéllyel díszítették, illetve faborítású a műszerfal és a váltókar teteje. Az biztos, hogy jól fog mutatni nyitott tetővel a kikötőkben. A speciális kiadásból néhány darab kereskedéseinkben is megvásárolható lesz.

Az 500X Dolce Vita változata 2022-től lesz elérhető. Az autóhoz fekete, szürke és piros színben is rendelhető a vászontető. Ez a tető egyébként egészen 100 km/órás sebességig nyitható és zárható.

A motorválaszték nem változott, a 120 lóerős, egyliteres benzinmotor mellett 148 lóerős, 1,3-as, 150 lóerős benzinmotor és egy 1,6-os 130 lóerős dízelmotor is választható.