alfa-romeo-stelvio

Utazz Amerikába az Alfa Romeo reklámfilmjeivel

hirdetés
Az Alfa Romeo amerikai marketingcsapata izgalmas útvonalakra vitte el a Giulia és a Stelvio Quadrifoglio változatát, és olyan látványos reklámfilmeket forgattak, amelyek mini utifilmnek is beillenek. A sorozat (?) első két részében Colorado államba kalauzolnak el minket.
A Giulia Quadrifoglióval a hegyek közé utazunk, az Independence Pass kanyarjain követjük a brutális hangú sportautót. A hágó Colorado államban, a Sziklás-helységben kanyarog. Az Aspen és Twin Lakes közötti útvonal legmagasabban fekvő része 3687 méteren vezet. Ez a második legmagasabban vezető betonozott út az Egyesült Államokban.

Aspen város neve a hollywoodi filmekből csenghet ismerősen, régen bányászváros volt, de hosszú évtizedek óta síparadicsom. Környékén 470 kilométernyi sípálya van. A város neve több amerikai dalban és filmben is feltűnik, sok sztárnak van itt saját háza.
A Stelvio Quadrifoglio változatával a Colorado-fennsík egy szakaszán autózunk végig, egy kanyargó folyó mentén vezet az izgalmas útvonal. A fennsík délnyugati részén található a Grand Canyon, a Colorado folyó által kivájt szurdokvölgy, amely kötelező turistalátványosság. A fennsík nagyobb része hasonló ehhez, és a videóból kiderül, hogy bizony nem unalmasak az erre vezető utak.

Reméljük, hogy a videósorozat folytatódik, van még pár izgalmas autós útvonal az Egyesült Államokban.