abarth

Újabb díjakat nyert az Abarth

Újabb díjakat nyert az Abarth Németországban. Az Abarth 595 negyedik éve nyeri el zsinórban az Auto Bild különböző elismeréseit. A sportos márka harmadszorra kapta meg az első helyet a “legjobb dizájn” kategóriában és negyedszer győzedelmeskedett a “legkisebb autók” között.
Tizedik alkalommal hirdette meg a “Best Brands”, azaz “Legjobb márkák” versenyét az Auto Bild. A nyomtatott magazin és az online kiadás olvasói szavazhattak autókra, kiegészítőkre, alkatrészekre és szolgáltatásokra is. Az autók kategóriájában 37 nagyobb márkát választottak ki, 14 járműosztályra osztva, a kisebb autóktól a terepjárókig. Összesen több mint 60 000 olvasó vett részt a szavazásban.
A kettős győzelem megerősíti a német olvasók szenvedélyét az Abarth varázsa iránt, és azt a sikert, hogy a márka tavaly 45 százalékkal növelte piaci részesedését az előző évhez képest az országban. Tavaly egyébként Európában is eladási rekordot döntött az Abarth.

Amikor a stílus párosul a teljesítménnyel, létrejön egy igazi Abarth. Ez az a két érték, amely mindig megkülönböztette a márkát, és amelyeket az Abarth rajongói újra felfedezhetnek a nemrégiben piacra dobott 2021-es modellekben: az 595-ben, a Turismo-ban, a Competizione-ban és az Esseesse verzióban. Mindegyik modell kabrió változatban is megvásárolható.