Hírek

Életre termett járművek a Renault-tól

Ahhoz, hogy újraalkothassa az automobil fogalmát, a Renault már a tervezés folyamatától olyan szempontokat vesz figyelembe, amelyek korábban eszünkbe sem jutottak volna.
new-renault-scenic-e-tech-electric-iconic-version
Napjaink digitális korszakában nemcsak eszközeink újulnak meg, de az életvitelünk is új alapokra helyezkedik. Az az autógyártó, amely nem alkalmazkodik a világ megváltozott ritmusához, elveszítheti a kapcsolatot ügyfeleivel. Régen talán elég volt, ha egy adott funkcionális részlet tetszetős volt – ma erre esély sincs, az ügyfelek olyan megoldásokat keresnek és várnak el, amelyek alkalmazkodnak hozzájuk, örömet okoznak, és támogatják életük minden fázisában.

A kulcsszó a funkciókból fakadó élmény, aminek a Renault formatervezési igazgatója, Gilles Vidal szerint teljesen ösztönösnek, természetesnek kell lennie.
„Nap mint nap többször változtatunk környezetet, amint otthonunk, autónk, munkahelyünk és más, rendszeresen látogatott helyszínek között mozgunk. Ezeknek a környezetváltásoknak a lehető legegyszerűbben kell végbemenniük, és a lehető legcsekélyebb erőfeszítéssel, illetve kényelmetlenséggel kell járniuk ahhoz, hogy kellemes élményként éljük meg az autózást.”

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon:
https://www.carnet.hu/renault/hirek/eletre-termett-jarmuvek-a-renault-tol
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely