Hírek

A Stradale 33 a Comói-tó partján is bizonyította szépségét

Az Alfa Romeo szupersportautója, a Stradale 33 nyerte el a Design Concept díjat a Comói-tó partján megrendezett Concorso d’Eleganzán, Európa talán legfontosabb autós rendezvényén.
alfa-romeo-stradale-33-como-villa-deste-carnet-hir-5
A festői szépségű tó partján fekvő Villa Este és Villa Erba parkjában rendezett esemény egyértelműen a világ legszebb és legizgalmasabb autóit sorakoztatja fel évről-éve.

Vannak köztük oldtimerek és természetesen vadonatúj szépségek is, csakúgy, mint az Alfa szupersportautója. A Stradale 33 a Design Concept kategóriában győzedelmeskedett.

Ez már az ötödik ilyen díja az Alfa Romeónak ezen az eseményen. Korábban a Brera, a 8C Competizione, a 8C Spider, a TZ3 és a 4C Concept is megkapta ezt az elismerést.
Az Alfa Romeo 2023 őszén mutatta be egyedi építésű autóját, amelynek mindegyik példánya kézzel készül majd. Még 2022-ben, a monzai versenypályára hívta meg az Alfa Romeo kiemelt ügyfeleit, hogy bemutassa számukra a 33 Stradale elnevezésű szupersportkocsijának terveit, amely az 1967-es elődmodell újraértelmezése. Két héten belül az összeset eladták…

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/alfa-romeo oldalon:
https://www.carnet.hu/alfa-romeo/hirek/az-alfa-romeo-stradale-33-a-comoi-to-partjan-is-bizonyitotta-szepseget
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely