Hírek

Elsőre meglepő az év megfizethető autója

Mérföldkőhöz segítette hozzá az európai autópiacot a Dacia Spring: a városi villanyautót csont nélkül választották meg az egyik legnagyobb brit lapkiadó olvasói az év legjobb ár/érték arányú típusának. A stafétát saját márkatársától vehette át a parányi elektromos jármű.
Az Egyesült Királyság egyik legnagyobb médiacsoportja, a gyökereit 1969-ig visszavezető News UK havonta több mint 40 millió embert ér el nyomtatott és online kiadványain, televíziós és rádiós csatornáin keresztül. Amikor tehát a kiadó sajtótermékei olvasói kutatást hirdetnek, az messze túlmutat a szokásos, párezer, esetleg néhány tízezer fős szavazati mennyiségen. A News UK 2018 óta minden évben megválasztja az év legjobb autós újdonságait; a döntésben öt kiadványuk autóipari szakújságírói – közöttük az élő legendának számító Jeremy Clarkson – mellett ez a hatalmas olvasótábor is elmondhatja a véleményét.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/dacia oldalon: https://www.carnet.hu/dacia/hirek-2/elsore-meglepo-az-ev-megfizetheto-autoja
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely