Hírek

Hotelajtó forradalmasította az autókulcsot

Nincs kényelmesebb annál, mint amikor autónk közeledtünkre előzékenyen ajtót nyit, majd célhoz érve figyelmesen és diszkréten mindent bezár mögöttünk, amint távozunk. A központi zár kulcs nélküli vezérlése egyike a huszonegyedik század legfontosabb kényelmi szolgáltatásainak – és ki tudja, a Renault nélkül élvezhetnénk-e ma az előnyeit.
A 21. század hajnalán a Renault úgy döntött, ideje egy újabb technológiai bravúrral forradalmasítani az autópiacot. A cégnek komoly tapasztalata volt a formabontó megoldások bevezetésében: vadonatúj járműkategóriák, innovatív motortechnológiák, különböző technológiai szabadalmak szegélyezték a márka évtizedeken átvezető útját. Egy ilyen előretekintő vállalat egyszerűen nem engedhette meg magának, hogy ne ünnepelje az ezredfordulót valami monumentális újítással, aminek a bevezetésére kézen fekvő apropót teremtett a második generációs Renault Laguna színre lépése. Olyasvalamire volt szükség, amit a lehető legtöbb vásárló megengedhet magának, hiszen különben csak frusztrációt ébreszt a piacon, aminek a használata egyszerű, ugyanakkor olyan kényelmi extrát jelent, ami lenyűgözi az ügyfeleket és megizzasztja a versenytársakat.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon: https://www.carnet.hu/renault/hirek/hotelajto-forradalmasitotta-az-autokulcsot
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely