Hírek

Tarolt az új Hyundai Kona

Épp csak megkezdődött a forgalmazása, máris elismerésekkel bombázzák a Hyundai Kona második generációját. A márka más típusai is hasonló népszerűségnek örvendenek az európai szaksajtóban.
Tripla Év Autója kitüntetéssel kezdte európai pályafutását a vadonatúj Hyundai Kona. Habár a kontinentális léptékű megmérettetésre majd csak később kerül sor, a földrész egyik legrangosabb szaklapja már minősítette a szabadidőjárművet, az eredmény pedig a lehető legkedvezőbb.
A brit Auto Express pontosan három évtizede választja meg rendszeresen az év autóját, a jubileumi évben pedig a Hyundai Kona érdemelte ki ezt a rangos címet, megismételve a Hyundai Ioniq 5 2021-es abszolút elsőségét. A vadonatúj crossovert önmagában is vonzóvá tette dinamikus formaterve, élvonalbeli technológiai tartalma, tágas belső tere és kiváló vezethetősége, a zsűri tagjait azonban páratlanul széles hajtáslánckínálatával győzte meg végérvényesen a modell, amely belső égésű motorral, full hibridként, valamint akkumulátoros elektromos kivitelben egyaránt megvásárolható.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/hyundai oldalon: https://www.carnet.hu/hyundai/hirek/tarolt-az-uj-hyundai-kona
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely