Hírek

A Suzuki gyártja a legmegbízhatóbb autókat

Huszonötezer tulajdonos véleménye alapján magasan a Suzuki bizonyult a leginkább problémamentes márkának a brit What Car? magazin monstre felmérésén.
A fél évszázados múlttal büszkélkedő brit What Car? magazin mindig is az autóvásárlók gyakorlati tájékoztatására helyezte a hangsúlyt. Ezért az évek során számos olvasói felmérést és szavazást hoztak létre, amelyeken keresztül a potenciális vásárlók közvetlenül megismerhetik a nagyközönség tapasztalatait, és így megalapozottabb vásárlási döntést hozhatnak.
Az idei kérdőívet több mint 25 ezren töltötték ki, részletesen beszámolva mindazon meghibásodásokról, valamint azok kijavításának időigényéről és költségeiről, amelyeket az elmúlt két év során szenvedtek el legalább 6, de legfeljebb 20 éves autójukkal. Harminc márkáról érkezett be értékelhető mennyiségű és minőségű visszajelzés, és az eredmények kiértékelése után 94,7 százalékos átlagos eredménnyel a Suzuki bizonyult a legmegbízhatóbb márkának.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/suzuki oldalon: https://www.carnet.hu/suzuki/hirek/a-suzuki-gyartja-a-legmegbizhatobb-autokat
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely