Hírek

Ez a Renault Európa legjobb vétele

Kettős győzelmet ünnepelhetett a Renault az európai Autobest díjátadón, és mindkettőt a vadonatúj Australnak köszönhette: a típus új generációs multimédiás rendszere az év legjobb intelligens technológiája címet érdemelte ki, magát az autót pedig az év legjobb vételének választotta meg a zsűri.
Immár Magyarországon is kapható az Austral, a Renault vadonatúj platformra épülő alsó középkategóriás szabadidőjárműve. A Kadjar utódja 2022 végén érkezett meg a Renault európai márkakereskedéseibe, és a szakmai elismerés nem is váratott sokáig magára. A villamosított hajtásláncokkal – 200 lóerős full hibrid egységgel, valamint két mild hibrid benzinmotorral, 140 vagy 160 lóerős teljesítménnyel – kínált kompakt crossover rögtön európai szintű győzelemmel indított. A harmincegy ország prominens autós szakújságíróit tömörítő Autobest szervezet a francia családi járműnek ítélte az Év legjobb vétele díjat – a mindenkori legjobb ár-érték arányú ajánlatot kereső Autobest éves szavazásán ez a legmagasabb szintű elismerés, amelyben egy gépkocsi részesülhet.
A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/renault oldalon: https://www.carnet.hu/renault/hirek/ez-a-renault-europa-legjobb-vetele
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely