Itt a 2024-es Jeep Renegade!

Itt a 2024-es Jeep Renegade!

Megújult infotainment rendszerrel és öt különböző felszereltségi szinttel érkezik a Jeep Renegade 2024-es modellváltozata.
Az idén 10 éves Jeep Renegade 2024-ben leginkább digitálisan újul meg, úgy viszont nagyon. Egy vadonatúj, full HD felbontású 10,1 inches kijelző került a középkonzolra, amely természetesen vezeték nélküli Apple CarPlay és Android Auto csatlakozást is kínál.

Ráadásul még az autó parkolást segítő kamerája is HD felbontású. A kormány mögötti 10,25 inches kijelző is teljesen digitális. Az új infotainment rendszer ötször gyorsabb, mint elődje, és 40%-kal nagyobb a felülete.

Az új Jeep Renegade öt különböző felszereltségi szinttel elégíti ki a vásárlók igényeit: Renegade, Altitude, Summit, Overland és Trailhawk. A különböző felszereltségi szintek egyebek között 16-18”-es alufelniket, LED-es első fényszórókat, szövet- és bőrüléseket, jégolvasztó ablaktörlőket, elektromos napfénytetőt kínálnak.
A motorkínálat nem változik: a 100%-ban villamosított kínálatban az e-Hybrid hajtás mellett plug-in hibrid változatban is rendelhető a Jeep Renegade. Utóbbi összkerékhajtást és akár 240 lóerős összteljesítmént kínál. A csúcsváltozat 7,1 másodperc alatt gyorsul 100 km/órára.
Az idén 10 éves jubileumát ünneplő Jeep Renegade-ből eddig csaknem kétmillió darabot adtak el. Egy karakteres, kompakt méretű “városi terepjáró”, amely nemcsak a nagyobb tesót, azaz a Wranglert idéző, kör alakú első lámpáival és hűtőrácsával, valamint “kocka” formatermével hódította meg a vásárlókat, hanem a meglepően jó terepjáró képességeivel is sok rajongóra tett szert.