Image

Doblò Cargo Extra akciós ár

hirdetés

Fiat Doblò Cargo extrákkal

Nettó 3.999.000 forinttól már rendelhető a Fiat Doblò Cargo speciális, nagyon sok extrával felszerelt változata!
A Fiat Professional kínálatából az egyik legnépszerűbb haszongépjármű a Doblò. Nemcsak formájával, de méretével is versenyképes, tökéletes a városi használatra, könnyű vezetni és parkolni vele. Az autó orr része ráadásul igazán stílusos, nem egy átlagos kisáruszállítónak néz ki, hanem egyedi, vagány megjelenésű autónak. Ráadásul a Fiat mindig kitalál valami izgalmas csomagajánlatot!
Most például a Doblò Cargo Start Plusz ajánlat teszi tele extrákkal az alapmodellt. Nettó 3.999.000 forintért (bruttó 5 078 730 forint) az autóban már benne van a manuális légkondicionáló, a bluetooth-os rádió, a magasságban állítható vezetőülés kar- és deréktámasszal, a távirányítós központi zár, az utasoldali légzsák, illetve elektromosak a tükrök és az ablakemelők is. Nem kell külön fizetni a felső rakodópolcért, sem az utasoldali tolóajtóért. Utóbbi egyébként eleve egy 100 ezres tétel az extralistán.
A Doblò fedélzete hozza a személyautós vezetési élményt, kényelmes, megszokott helyen van a kormány és a váltókar is. Rendelhető háromszemélyes üléssorrral is, amely alatt tágas tárolórekesz van. A középső ülés háttámlája lehajtható és asztalként, irattartóként vagy kartámaszként használható. A jobboldali ülés is lehajtható, amelynek köszönhetően akár hosszabb tárgyak is szállíthatók az autóban. Ezek rögzítését az ülés háttámláján elhelyezett kampók segítik.

Az 1,3-as, nyomatékos multijet dízelmotorral szerelt autó, 3,4 m3-es raktérfogattal és rendelkezik és akár 750 kilogrammal terhelhető. A be- és kipakolást az akár mindkét oldalon elérhető tolóajtók segítik, a hátsó ajtók pedig 180 fokban nyithatók.

A Doblò Cargók egyébként két magasságban és hosszúságban érhetők el és számos variálási lehetőség segíti megtalálni a megfelelő modellt az adott vállalkozás számára. A magastetős változat például 25 cm-rel magasabb, és 0,6 m3-rel nagyobb rakteret kínál. A maxi változat pedig magastetővel kombinálva már 5,4 m3-es raktérfogatot ad.

Az autó akár úgynevezett zsiráftetővel is rendelhető, így a raktérplafon kinyitható, hogy az olyan hosszabb tárgyak, mint a létrák és csövek is könnyebben szállíthatók.
A Doblò Cargonál nincs komfortosabb munkahely; független, hátsó Bi-link felfüggesztésének köszönhetően a limuzinok vezethetőségét nyújtja, utasainak teljes kényelmet biztosít, menettulajdonságai és úttartása pedig minden körülmények között kiváló: Vezethetőség szempontjából a kategória vitathatatlan királya. Mivel a felfüggesztést moduláris alkatrészek alkotják, az mindig a jármű aktuális használata szerint állítható be. A Doblò Cargot továbbá Traction+ elektronikus menetstabilizátorral szereltük fel (opcionális), mely az alacsony tapadású útfelületeken is kiváló hajtást biztosít a járműnek.
A Traction+ egy „intelligens differencialmű”, mely jobb hajtást biztosít a jarműnek a nagy kihívást jelentő, alacsony tapadású felszíneken. A rendszer észleli, ha a meghajtott kerék megcsúszik, lefékezi azt és a hajtási nyomatékot a jobban tapadó kerékre irányítja át. Ily módon a jarmű jobb teljesítményre képes és nagyobb stabilitással, könnyebben kezelhető.