A német olvasók szerint az Alfa Romeo Tonale a legszebb

A német olvasók szerint az Alfa Romeo Tonale a legszebb

hirdetés
Egy újabb díjat zsebelhetett be jellegzetes stílusával az Alfa Romeo Tonale. Az AUTO Street Traffic magazin olvasói a Tonalét választották árkategóriájában a legszebb járműnek.
A magazin olvasóinak szavazata alapján a 35-45 ezer euró közötti árszegmensben kettős győzelmet aratott a kompakt olasz SUV az „Év Családi Autója” választáson.

A Tonale a dizájnverseny kategóriában az import rangsorban az első lett 12,2 százalékos szavazataránnyal, de az összesített rangsorban is nyert a német versenyzőkkel szemben, az összes szavazat 7,3 százalékával.

Az Alfa ezen a szavazáson megelőzte a BMW X1-et, a Skoda Superb kombit és a tavalyi győztest, a Hyundai Ioniq 5-öst is.

Az olvasók csak olyan típusokra szavazhattak, amelyek kifejezetten családi autók. Az egyik kritérium például a legalább 400 literes csomagtartó volt.
Stefan Cerchez, a magazin főszerkesztője szerint a végeredmény a bizonyítéka annak, hogy a vonzó dizájn és a családbarát jelleg vonzó kombinációt tud alkotni.
A Tonale az Alfa Romeo első kompakt szabadidőjárműve, amely az e-hibrid hajtás mellett akár plug-in hibrid technológiával és így összkerékhajtással is rendelhető.