Hírek

Tizenegyedik alkalommal nyerte el a Peugeot a Red Dot formatervezési díjat

Kreatív formatervéért és lendületes sziluettjéért a vadonatúj Peugeot E-3008 kapta meg idén a nagy presztízsű Red Dot formatervezési díjat. Ez már a tizenegyedik Red Dot díja a Peugeotnak.
peugeot-e3008-red-dot-carnet-hir
A Peugeot E-3008 azzal nyűgözte le a Red Dot termékdizájn kategóriájának 39 tagú zsűrijét, hogy ötvözi a különleges, modern és egyedi megjelenést a felhasználóbarát utastérrel és gazdag felszereltséggel. A Peugeot E-3008 egy egyedi megjelenésű kompakt SUV. Formatervét a modern részletek, a hatékony működést szolgáló megoldások jellemzik, lendületes és áramvonalas dizájnt kapott. A hagyományos ferdehátú kiképzés látványos eleme a szinte lebegő légterelő, amely kiemeli a tető lendületes vonalvezetését és optimalizálja az E-3008 aerodinamikai értékeit.
Az E-3008 orrésze teljesen átalakult; újak a fényszórók és az egyedi textúrájú, háromdimenziós hatást keltő hűtőmaszk a Peugeot oroszlános emblémája körül. A GT felszereltségi szinten alapfelszereltség az új Pixel LED fényszóró-technológia, amely vékony, stílusos búra alatt kapott helyet.

A cikk tovább folytatódik a carnet.hu/peugeot oldalon:
https://www.carnet.hu/peugeot/hirek-2/tizenegyedik-alkalommal-nyerte-el-a-peugeot-a-red-dot-formatervezesi-dijat
1994 - 2024 © Minden jog fenntartva. Készítette Kovács Gergely