Megújult a Fiat kompaktja

Megújult a Fiat kompaktja

hirdetés

Mindenen átmenő autó fiatal családoknak.


Emelt futóművel, kopásvédő betétekkel tették majdnem terepképessé a Fiat Tipót. Más részleteiben is megújult a Fiat kompaktja.
Image
A Panda Cross mintájára a Fiat Tipo is túraöltözetbe bújt.

Csaknem 40 mm-rel megemelt futóművel, a Fiat 500X-től átemelt keréktárcsa / abroncs kombóval, első és hátsó fenékvédő lemezekkel és a hűtőmaszkot keretező gallytörő ráccsal készítették fel földutakra, bozótokra és egyéb, a civilizáció peremén rá váró kihívásokra a Tipo Cross modellt.

Mindezt kötelező stíluselemként egyedi kerékív-toldatok, küszöbök és hátsó diffúzor, valamint tetőcsomagtartó toldja meg.

A Tipo Cross mellett a Tipo alapmodell is megújult: friss a hűtőmaszk, mostantól minden esetben LED-esek a lámpák, átrajzolták a lökhárítókat és a keréktárcsákat.
Az utastérben újak a kárpitok, analóg műszerek helyett 7 colos, konfigurálható digitális tájékoztató felületről dolgozhat a vezető, míg a középkonzolon 10,25 colos érintőképernyőt találunk. A kormánykerék kisebb méretének köszönhetően egyszerre elegánsabb és sportosabb.
Image
Image
A vezetőtámogató és biztonsági technológiák között jelzőtábla-figyeléssel társított sebességkorlátozás, sávban tartó rendszer, a vezető fáradtságát felügyelő funkció, adaptív távfény és holttérfelügyelet szerepel. Vezeték nélküli okostelefon-töltőt kapott az autó, és immár az Apple CarPlay és Android Auto telefon-integrációhoz sem kell kábel.

A cikk tovább folytatódik a vezess.hu oldalon: https://www.vezess.hu/hirek/2020/10/28/fiat-tipo-cross-2020/