Yaris limitált ajánlatok

Yaris limitált ajánlatok


Tudta azt, hogy amennyiben új Toyota gépjárművet vásárol márkakereskedésünkben, akkor akár a vásárolt gépjármű vételárának felét vissza is nyerheti?!*

YARIS I Akár 715 000 Ft  Árelőnnyel I Már 3 990 000 Ft-tól

Árajánlatkérés esetén kérjük, hivatkozzon 
a fent megjelölt egyedi szerviz kedvezményre!

Az ajánlat a készlet erejéig érvényes, további részletek a Toyota M5 márkakereskedésünkben.

Ajánlatunk 2019. október 2 és november 30. között vagy visszavonásig megkötött privát szerződésekre érvényes a meghatározott, készleten lévő Toyota modellek esetén, a készlet erejéig. A hirdetés nem minősül konkrét ajánlat tételnek, annak célja a figyelem felkeltés, a Toyota Central Europe Kft. a kondíciók változtatásának jogát fenntartja. A képeken lévő gépjárművek illusztrációk, a valós megjelenés ettől eltérhet. A tájékoztatás nem teljes körű, további feltételekért és részletekért keresse fel Toyota Márkakereskedését. Az egyes modellekhez akár 200 000 Ft értékben (bruttó ügyfélár) választható ajándék tartozékok listája felől érdeklődjön a Toyota M5 márkakereskedésben.

*A nyereményjátékot a Toyota Centrál Europe Kft. szervezi, a nyereményjáték pontos leírása és játékszabályzata az alábbi helyen található.

**Kizárólag a Toyota M5 márkakereskedés szervizében vehető igénybe és az kizárólag az első előírt kötelező karbantartásra vonatkozik.