JEEP Wrangler
Unlimited

KÜLSŐMEGJELENÉSD E S I G N

KATEGÓRIÁJÁNAK LEGJOBB
ÉLMÉNYAUTÓJA

Sárvédőíveivel, ikonikus, hetes osztású hűtőrácsával, valamint könnyen leszedhető ajtajaival és tetejével a Wrangler Unlimited nem csak stílusos, de jó képességű és élmény vezetni. A prémium megjelenésért válasszon karosszéria színű Freedom Top® keménytetőt a Sahara modellre.
jeep-wrangler-unlimited

A KALAND
HIVATALOS JÁRMŰVE

Wrangler Unlimitednek mindene megvan függetlenül attól, hogy keménytetővel,
ponyvatetővel, vagy tető nélkül indul útnak. A moduláris Freedom Top® keménytetőt fekete, vagy a karosszéria színében is kérheti. Vagy válasszon könnyen levehető Sunrider®ponyvatetőt.

Teljesítmény

0

LE

Nyomaték

0

Nm

Fogyasztás

0

l/100km

Gyorsulás

0

g/km

FELSZERELTSÉGISZINTEK

Sahara
Térjen le a kitaposott nyomról a Wrangler Unlimited Saharával. Kezdjen új utazást egy ikonikus autóval, amely már az első alkalommal le fogja nyűgözni.
Rubicon
A 4x4 bestia. Dana® tengelyekkel, elektronikus stabilizátor lecsatolással, Rock-Trac® 4x4 rendszerrel és Tru-Lok® önzáró differenciálművel a Rubicon bárhova elviszi Önt.
Rubicon Recon
Új fejezet kezdődik a legendás, off-road képességekkel bíró Wrangler történetében. A Rubicon Recon verzióban a terepképességeket tovább javítottuk, hogy a legextrémebb körülményeket is legyőzze.

BELSŐDESIGN

jeep-wrangler-unlimited

DURVA, DE
KIFINOMULT BELTÉR

A Wrangler Unlimited belterében bőséges helykínálat, kifinomult részletek és jól átgondolt, ergonomikus formaterv fogadja, hogy minden kalandja kényelmes is legyen. Olyan kényelmi funkciók közül választhat, mint a fűthető bőrülések, világító pohártartó, lábtérvilágítás és automata fényerősség-állítással és beépített LED-es olvasólámpával szerelt visszapillantó tükör.

FELSZERELTSÉGMOTORVÁLASZTÉK

jeep-wrangler-unlimited

KATEGÓRIÁJA LEGERŐSEBB MOTORJA

A magabiztosság és a képességek kéz a kézben járnak. A Wranglerben minden lóerő és nyomaték megvan ahhoz, hogy bármilyen terepviszonnyal megküzdjön. Legyenek azok nagy sziklák, mély hó, vagy ragacsos sár, a Wrangler mindig felülkerekedik.

TECHNOLÓGIAOKOSTÁRS

jeep-wrangler-unlimited

TÖBB SZABADSÁGOT

A hangutasításoknak köszönhetően kezét mindig a kormányon, szemét pedig az utakon tarthatja, mivel a technológia lehetővé teszi, hogy sokkal könnyebben válasszon rádióállomást, vagy kezelje a hívásokat.

A továbbfejlesztett GPS-es navigáció és a hangutasításra is beírható célállomásugyanúgy szerepel a Uconnect rendszer szolgáltatásai között, mint a telefon-kihangosítás, amely Bluetooth® kompatibilis telefonokkal működik.

OFFROADTELJESÍTMÉNY

jeep-wrangler-unlimited

KIVÁLÓ OFF ROAD
TELJESÍTMÉNY

A Wrangler Unlimited képességei lehetővé teszik, hogy bármilyen terepen vezethessen. A hajtás segít uralni mindenféle körülményt. A Wrangler Unlimited flexibilitás növelésével, a tengelyek és a kerekek nagyobb rugózhatóságával közúton és terepen is javítja a teljesítményt. A kormányozhatóság kiemelten fontos, hogy elkerüljük a veszélyes helyzeteket és a jármű sérülését. A Wrangler Unlimited szabad hasmagassága ész alvázvédőkkel bármikor készen áll a terepezésre. Szinte bármilyen folyáson átmehet vele, mivel az elektromos rendszereket megerősített szigetelés védi, a levegőbeömlő pedig magasan van.

GALÉRIAKÉPEKDESIGN

VIDEÓ

ÍRJON NEKÜNK!

CNMA-17732312